Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 343 7431

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Esztétikai kezelés a magával ragadó mosolyért

 
Egy egészséges, fehér fogsor látványa nemcsak esztétikumával varázsolja el az embereket, de bizalmat is kelt bennük. Akár egy állásinterjút, vagy csak a mindennapi életben történő érvényesülést is megkönnyítheti egy ápoltságot sugárzó, szép fogsor. Próbálja ki, milyen érzés mindig magabiztosabbnak lenni, örömmel és önfeledten mosolyogni, nevetni.
 
 

Az esztétikai fogászatról

Az esztétikai fogászat egy viszonylag új területe a fogászatnak, amely az elmúlt években jelentős innovációkon ment keresztül. A modern fogászati anyagok és technológiák megjelenése tette ezt lehetővé. Fogászati rendelőnkben a legmodernebb fogászati anyagok és technológiák állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy fogsora ne csak egészséges, de gyönyörű is legyen.
 
 

A rendelői fogfehérítés

 
A hollywoodi filmekben felvillanó hófehér fogsor, a mesebeli mosoly már évtizedek óta sok ember álma volt. Az elmúlt években pedig egyre többen valóra is váltják ezt az álmot. Hála a szakszerűen végzett fogorvosi fogfehérítésnek, a tökéletes, ápolt, hófehér fogak ma kockázat- és fájdalommentesen érhetők el.
 
Szakrendelőnkben alkalmazott rendelői hidegfényes fogfehérítési technika a ma létező leghatékonyabb módszer a fogfehérítés területén, amellyel akár több színárnyalatnyi javulás is elérhető.
 
A rendelői fogfehérítés folyamata
A fájdalommentes rendelői fogfehérítés során a fogorvos egy fehérítő oldattal kezeli a fogakat, majd polimerizációs fénnyel aktiválja a vegyszert. Az elszíneződött fogak az oldat kiöblítése után kifehérednek. Az eljárás során maga a fogzománc lesz az, ami kifehéredik, és az elszíneződés eltávolítása révén a fog visszanyerheti eredeti fehérségét.
 
A művelet megközelítőleg egy óra hosszúságú, mindkét állcsont megtisztítható a kezelés alatt.
 
A belső fogfehérítés
A páciens fogainak állapotától függően a fogorvos javasolhat belső fogfehérítést is. Gyökérkezelés, illetve csak egyes fogak elszíneződöttsége esetén lehetséges a fogak szelektív fehérítése is, bár ez a módszer nem alkalmas a tömések, fogkövek és szuvas területek miatt kialakult elszíneződések kezelésére.
 
A belső fogfehérítés során a fogfehérítő készítményt a fogorvos a fog koronai részének belsejébe, a pulpakamrába helyezi, mely hozzávetőleg 3-5 napig aktív marad, majd miután a fog színe eléri a kívánt fehérséget. A készítményt eltávolítva fedőtöméssel kerül lezárásra a fog. Arról, hogy az Ön számára melyik a legjobb fogfehérítési technika, konzultáljon egy specialistával!
 

A fogékszer - tökéletesen biztonságos és akár egy évig is fennmarad

A fogékszerek különböző színben, méretben, formában választható, apró, csiszolt Swarovski kristályok, esetleg drágakövek, amelyet általában a felső metszőfogakra vagy a szemfogra kerülnek. A fogékszer felhelyezése mindössze pár percet vesz igénybe. A felhelyezés során a fogak anyaga nem sérül.
 
A fogékszer felhelyezése teljesen fájdalommentes, és akár egy évig is fennmaradhat a fog felületén.
 
A ragasztott fogékszer teljesen a foghoz kell simuljon, - nem állhat el, mert akkor nem tisztítható rendesen. Az eltávolítás után nem marad nyoma, olykor magától is leesik, ha már régóta van használatban.
 
A fogékszer felhelyezése előtt érdemes dentálhigiéniás kezelést kérni, speciális fogtisztítást vagy fogfehérítést, hiszen egy gyönyörűen tiszta és fehér fog felületén sokkal szebben mutat a fogékszer.
 

Ön is csikorgatja a fogát éjjel? A megoldás a harapásemelő sín!

Szervezetünk a napi feszültséget gyakran éjszaka dolgozza fel, és ez gyakran fogcsikorgatás formájában nyilvánul meg. Emellett gyakori tünet, hogy szájnyitásnál kattan egyet az állkapocs. Sokan nem is foglalkoznak ezekkel az állkapocs-problémákkal, pedig súlyos következményekkel járhatnak.
 
Annak érdekében, hogy a csikorgatás ne tegyen kárt a fogakban, a páciensek egy vékony műanyagból készült, patkó alakú harapásemelő sínt kaphatnak, amit többnyire éjszaka kell fogsorukra helyezve viselniük, de súlyosabb panaszok esetén nappal is hordaniuk kell.
 
A sín hatásosan védi a fogakat a rájuk nehezedő nyomástól és súrlódási erőtől. A sín az alsó és felső fogsor egymáshoz viszonyított helyzetét is megváltoztatja, és gondoskodik róla, hogy az ízület ellazult állapotba kerüljön.  
 
Ha bármelyik esztétikai kezelés érdekli, kérjen időpontot ügyfél-szolgálatunktól és jöjjön el hozzánk.
 

 
Aktuális akcióinkat ide kattintva megtekintheti.
 

 
Keresse időpontért ügyfél-szolgálatunkat vagy kérjen visszahívást!
 

 


Visszahívást kérek


1st Dent fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem